Munich nearby Attractions

30/5/2011Als een van de populairste toeristische attractie in Duitsland, München heeft verschillende soorten bezienswaardigheden en attracties te houden de bezoekers bezette tijdens hun verblijf in de stad. De bezoekers kunnen ook in de buurt te bezoeken andere attracties van Munich Hotels zij in of een korte rit buiten de stad waar ze zullen bezienswaardigheden te vinden, zoals pretparken, het kasteel Neuschwanstein, de Linderhof en anderen. Sommige van deze bezienswaardigheden in de buurt van München zijn onder andere:

Erding
Deze stad ligt ongeveer 35 mijl ten noordoosten van München, dicht bij de luchthaven van München. Het is klein in omvang, maar heeft een wereldwijde feel to it. Enkele van de bezienswaardigheden in de stad zijn de Therme Erding thermen complex, de vrijdag Bauernmarket, Stadtpark en de dierentuin, evenals een aantal festivals en evenementen. Ze zijn open 24 uur per dag en de toegang is gratis.

Dachau
Het hotel ligt 12 mijl ten noordwesten van de stad, Dachau is een populaire plek voor dagtochten en heeft een breed scala van producten aan de bezoekers te bieden. Enkele van de bezienswaardigheden gelegen binnen de gemeente onder andere een 18e eeuws kasteel, het stadhuis, en het moerasgebied van de Dacheur Moss, de Dachau Paleis alsmede het concentratiekamp Dachau Memorial Park. Deze attracties zijn open 24 uur zonder entreegelden.

Freising
Gelegen ten noordoosten van München, Freising is 25 km van de stad en staat naast rivier de Isar. Het is bekend om de twee imposante heuvels die met een verscheidenheid aan attracties komen, zoals een kasteel, de kathedraal, de archeologische schatten evenals een historische brouwerij. De bezoekers kunnen krijgen om deze plaatsen op hun eigen tijd, omdat ze zijn gratis en 24 uur geopend.

Starnberg
Het hotel ligt dicht bij de stad München, Starnberg is binnen de regio bekend als de "Vijf Meren Land". Een van de belangrijkste attracties van deze stad is Starnberger See, waar bezoekers kunnen uitvoeren van een breed scala aan activiteiten. Ze kunnen huren pleziervaartuigen met een prachtig uitzicht op de Alpen en herenhuizen langs de plas. Bezoekers kunnen ook naar de Buchheim Museum, waar een ruime collectie van verschillende soorten van kunst heeft. De attracties zijn open op een dagelijkse basis en bezoekers betaalt geen entreegelden.

Category : reserved to connected users Print

| Contact author |